Edutainment nyelvoktatás

Az edutainement nyelvoktatás olyan komplex megközelítésmód a nylevoktatásban, amely során az oktatók rugalmasan alkalmazkodnak ahhoz, ami a diákokat valóban érdekli, érinti, érzelmileg és intellektuálisan inspirálja.
Természetesen úgy, hogy az angol kommunikációs készségük fejlesztése van a fókuszban, továbbá úgy, hogy ismereteik, kritikai gondolkozásuk, egymás irátni megértésük, érdeklődésük mélyül, színesedik, színvonalasabbá válik.


Székely Martin

A videóban Martin 5 olyan dolgot említ, amit a nyelvtanulás teljesen megváltoztatott az életében. 

5 angol szó Martin ajánlásával

Ti ismeritek ezeket a szólásokat? 5 szólás angolul!

Két hasonló mondat, mégis hatalmas különbség. Ti meg tudjátok fejteni?

Trunk Tomi

Martin ezúttal Trunk Tomival beszélgetett (1. rész), akinek a karriere nyelvek nélkül biztos, hogy nem lenne most ott, ahol. 

Trunk Tomi a fiatalok körében Dablty néven ismert, közkedvelt youtuber, aki már 14 évesen könyvet adott ki, és most készíti a másodikat. Mindkettőben szerepet játszottak a nyelvek. Hogy hogyan? Megtudhatjátok a beszélgetés 1-2. részében.

Ne feledjétek: A nyelvtudás kincs és a legrosszabb helyzetből is van kiút, ha az ember tanulásra adja a fejét!


Tomi és Martin beszélgetése folytatódik (2. rész) - Martin ezúttal azt kérdezte Tomitól, hogy miben változott meg az élete a német nyelvnek köszönhetően.


A sorozat 3. részében Tomi elmondja, hogyan kapcsolódott össze életében a kitartás és a német nyelv ismerete.

A sorozat utolsó epizódjában Tomi tanácsokkal látja el a nyelvtanulókat és elmondja, miért elengedhetetlen ma már legalább 1 nyelvet beszélni.

Bocor Ráhel

Legújabb sorozatunkban Martin Bocor Ráhellel fog beszélgetni, aki nem csak hatalmas utat járt be személyiségének fejlődésében, de története sokakat inspirálhat. Az első epizódban Ráhel megosztja veletek azt, hogy mi az az 5 dolog, ami megváltozott az életében a nyelvek ismerete miatt.

De hogy ki is Ráhel és milyen tanácsokkal szolgál ő nektek, az a videósorozatból kiderül. 

Újabb érdekes infókat tudhattok meg Ráhelről.

A minisorozat utolsó epizódjában Martin arról kérdezte Ráhelt, milyen tanácsokkal tudná ellátni a fiatalokat az élettel kapcsolatban. Élethelyzetekre helyezzük a gyakorlati hangsúlyt


Evés közben is tanítunk

Társasági élet közben is tanítunk 

Sportolás közben is tanítunk 

MIKOR HASZNOS HA BESZÉLSZ NYELVEKET

utazáskor

álláskereséskor


barátságok kötésekor


továbbtanuláskor

önbizalom növelésekor